23. 6. 13

Sončki

Naj začnem z novico, da je ROCK koncert super uspel in upam si trditi, da boste za fante sigurno še slišali, ker so res MEGA. :))

Na hitro pa lovim še izziv na Craftalnici s tema dvema sončkoma, ki sta nastala za vzgojiteljici skupine Sončkov. Super priložnost, da sem končno uspela narediti mojo prvo (in sigurno ne zadnjo) "shaker card". 





Veliko sončka vam želim... :))





18. 6. 13

Za ljubitelje ROCKA

Tokrat bo objava z malo drugačno vsebino. Kot vse mame na svoje otroke, sem tudi jaz zeeelo ponosna na svoja dva. Priznam, mogoče jima res premalo krat to pokažem, ker ko so "pridni" je nekako samoumevno, da tako mora biti. No, tu bi se dalo še debatirati ampak pustimo to za kdaj drugič.
Želela sem vam povedati oz. povabiti na mega ROCK koncert na katerem bo igral tudi moj sine z bendom STILLOUT, ki bo v petek, 21.06.2013 v Kopru. 
Vem, da smo iz različnih koncev Slovenije in naivno je verjeti, da bo katera s tem namenom prišla ampak malo reklame ne škodi...v slučaju, če vas pot prinese na obalo in bi rade poslušale malo dobre glasbe...VABLJENE!
Tu pa je link in facebook stran, kjer si lahko malo več preberete o obetavnih nastopajočih skupinah in njihovih članih... :) 
Verjamite, fantje zažigajo... ;)) 







9. 6. 13

Še ena inspiracija

Najprej hvala Vladki, Tini in Mojci, da sta mi dali navdih za izdelavo čestitke namenjene res dobri, stari prijateljici, ki je te dni praznovala okrogla leta.
Vajini izzivi me vsakič inspirirajo in skoraj vedno tudi naredim kakšen izdelek čeprav ga ne utegnem vedno objaviti pravočasno. Najbolj pa sem ostala očarana nad mixed media tehniko iz dvanajstega izziva, ki je kar ne morem nehati eksperimentirati...zato Vladka, HVALA še enkrat.
Tu pa je moja čestitka posebne oblike, ki sem ji malo priredila velikost žepkov.










 
 
 
 Čestitko prijavljam na izziv Ko me inspirira 14.
 Lepo se imejte in uživajte na sončku.