23. 2. 13

Čas hiti in... presenečenje

Med prebiranjem vaših blogov sem opazila, da vas veliko praznuje okrogla leta...in zanimivo je, da se vrtimo vse nekje na enaki časovni premici med 30 in 50, kjer je 40 zlata sredina. To bi bila dobra tema diskusije...ampak, kdaj drugič. 
No, povedati moram, da tudi jaz vstopam jutri v štirideseta. Neverjetno, kako čas beži. Odločila sem se, da ob tej priložnosti obdarim eno od vas, zveste spremljevalke, ki ste nekako že del mojega življenja in mi pestrite dneve z vašimi objavami in čudovitimi komentarji. 
Zelo bi bila vesela in prav krasno darilo bi bilo prejeti vaše unikatne voščilnice :)) ...ampak tega od vas ne bom zahtevala (no, če katera prav želi, se ne bom branila : p ).
Pred kratkim sem imela to čast in priložnost ponovno občutiti, kako lahko lepo izbrane besede ogrejejo srce (hvala Nataši T. H. ;)) in zato je vse kar bi rada, da storite to, da napišete kakšno lepo misel ali verz pod komentarje (to je bolj za nahraniti mojo dušico) in ste spremljevalci mojega bloga.
Bonbonček naj ostane skrivnost. Lahko pa tudi ugibate oz. napišete svoje želje kaj bi vi rade dobile. :))


Žreb bo... 8. marca... na dan žena. :))

Naj končam z besedami Toneta Pavčka:


"Ne bojte se življenja! Naj pljuska v vas z vso silo in v vse žile, naj vas nese ali zanese, le ne pustite, da vas spodnese. In imejte ga radi, da bo tudi ono, življenje, imelo rado vas!" 








11. 2. 13

Navdihujoča inspiracija

Tokrat je bila Vladkina inspiracija tudi meni v navdih... Takoj, ko sem videla tehniko table se je posvetila lučka (hvala Vladka). Točno to sem potrebovala za izdelavo čestitke, ki mi je bila naročena za matematičarko in njenih 40 let. Naredila sem jo že prejšnji teden ampak ker slavljenka komaj jutri praznuje, sem želela malo počakati z objavo. Ja, lahko bi potrpela še en dan vendar mi nekaj ni in ni dalo miru. 
In tu je moja šolska tabla. Račune sem izpeljala iz letnice rojstva do rezultata, ki je število njenih let. Mogoče so številke malo preveč bele...ne vem, se mi zdi, da napis ne pride toliko do izraza. Kot ozadje so se mi zdele tele deščice super varianta. Pa še rožica in metuljček za popestritev vse te sivine. 















7. 2. 13

Moja prva Tilda

Motiv male Tilde mi je bil vedno všeč ampak, ker navadno Magnolia štampiljke krasijo bogato narejene čestitke s krasno pobarvanimi motivi, sem bila nekako skeptična  glede njene izdelave...tudi zato, ker imam raje preproste variante.
No, pa se je zgodilo, da je imela Tina rojstni dan...ja, tudi njen bonbonček je privlačen ampak bolj me je zamikala misel, da bi se tudi sama preizkusila v tem, zame novem, izzivu.
Kmalu sem ugotovila, da nimam nobene Tildine štampiljke. Ampak usoda je želela, da sem med iskanjem našla en odtis, ki sem ga dobila z Simoninim bonbončkom. Hura... takoj sem vedela... ta bo za Tino.
Kje zdaj začeti? Najprej sem jo morala pobarvati. Poskusila sem z Distress inki. Ker je moja zbirka Distessov zelo omejena, sem pač morala uporabiti barve, ki jih imam na izbiro. Takoj sem ugotovila, da moja Tilda ne bo imela angelskega videza. :)) tako kot tudi ozadje ne bo okusno "pocukrano". 
Izbrala sem skladne papirje in dodala metuljček (nov nakup :)) ). In tako je nastala  moja prva  Tilda... drugačna od Tininega krasnega stila ampak vseeno lepa.  Moram priznati, da sem se kar ogrela in da definitivno ni moja edina in zadnja... samo kupiti bom mogla kakšno štampiljko in nabaviti več Distressov.













My very first Tilda... I'm entering this card to: